Secma samarbejder med DBU

DBUs behandlerteam har stor gavn af Secmas produkter til A-trupperne og i landsholdsammenhæng ved større turneringer.

Secma tilbyder produkter både til diagnosticering og behandling.

Se udvalget af ultralydsscannere, shockwave og high power laser, samt mulighederne indenfor kulde- og kompressionsbehandling.

Sådan anvendes ultralydsscanning, shockwave og high power laser hos DBU

Afspil video

Sådan anvender DBU ultralydsscanning

Hør hvordan DBUs forbundslæge bruger ultralydsscanning af spillerne på herre A landsholdet til hurtig og præcis diagnosticering af problematikker, skader eller overbelastninger, således at korrekt behandling kan igangsættes med det samme.

Afspil video

Sådan anvender DBU shockwave og high power laser

DBUs og A-herre fodboldlandsholdets behandlerteam benytter sig af både shockwave og laser fra Secma, når spillerne skal være kampklare og præstere på topplan.

Afspil video

Sådan anvender DBU Secmas Game Ready løsning

I arbejdet med herre A-landsholdets professionelle fodboldsspillere står “kampklar” øverst på listen. Med Game Readys “Med4 Elite” kan behandlerteamet arbejde nuanceret med kulde-, varme- og kompressionsteknologi i ét system, og tilpasset den enkelte spillers behov.

Secma leverer højkvalitetsprodukter indenfor ultralydsscanning, shockwave og high power laser samt udstyr til kulde- og kompressionsbehandling til læger, fysioterapeuter og andre professionelle behandlere.

Håndholdt ultralydsscanner til en god pris

ULTRALYDSSCANNERE

Vi fører et bredt udvalg af markedets bedste ultralydsscannere til hurtig og effektiv diagnosticering af bevægeapparatet, og som kan anvendes til alle typer applikationer inden for diagnosticering af sportsskader.

Fokuseret shockwave system til klinikken

SHOCKWAVE

Vi leverer fokuseret og radierende shockwave apparater fra STORZ MEDICAL der dækker et bredt udvalg af indikationer. Det fokuseret shockwavesystem T-Top Ultra og de radierende MASTERPULS ”Ultra” linjer er blandt de mest anerkendte shockwavesystemer i verden.

HIGH POWER LASER

Vi leverer et bredt sortiment af terapeutiske level IV laserudstyr til den professionelle behandler af bevægeapparatet. Vi tilbyder et attraktivt udvalg af High Power lasere fra 15W og helt op til 28W til effektiv behandling af hele paletten af muskuloskeletale problematikker og tilstande.

Game Ready kulde og komprision

KULDE- OG KOMPRESSION

Secma forhandler eksklusivt Game Ready GRPRO 2.1 i Danmark – kulde- og kompressionsterapi til, restitution, genoptræning og meget mere. Se mere om vores Game Ready løsninger og kuldebade.

Vil du vide mere om hvordan ultralydsscanning, shockwave & laser kan optimere din klinik?

Kontakt os og vi vender tilbage med råd og vejledning

Kontakt- Secma samarbejder med DBU

Kontaktoplysninger

Secma
Amtsvejen 105A
3320 Skævinge
+45 8710 1425
info@secma.dk

CVR: 29 84 19 85

Vedrørende testudstyr, service og teknisk support:
support@secma.dk