Ledige stillinger

Er Secma din nye arbejdsplads?

Secma repræsenterer eksklusivt en række af verdens førende producenter af medicoprodukter til sundhedssektoren. Vi fører udelukkende produkter der er klinisk godkendte, betjeningsvenlige og i høj kvalitet.

Se vores produkter til hospitaler og klinikker

Vi tilbyder dig

Hos os bliver du en del af en medicoteknisk virksomhed i stærk vækst, og du får frihed under ansvar.
Det er vigtigt for os, at du udvikler dig fagligt, og at vores kunder møder en solid faglig ekspertise, når de samarbejder med os. Vi vil derfor sørge for, at du får den relevante efteruddannelse og supplerende kurser, således at du er up-to-date og certificeret i både vores produkter og processer. Du får mulighed for at arbejde med nogle af branchens stærkeste og mest innovative brands, og så får du markedets absolut bedste kollegaer i både Danmark, Sverige, Norge og Holland.

Primære arbejdsområder

Her ansætter vi ansøgere med teknisk- eller IT-baggrund f.eks. elektronikmekaniker, medicotekniker, IT-supporter eller anden relevant teknisk baggrund.

Her ansætter vi ansøgere med salgserfaring gerne indenfor medicobranchen. Eller ansøgere med en sundhedsfaglig baggrund f.eks. fysioterapeut, sygeplejerske eller læge.

Her ansætter vi ansøgere med en kontoruddannelse eller erfaring fra en kontorstilling f.eks. ordrebehandlere, bogholder, logistik- eller marketingkoordinator.

Ledige stillinger

Uopfordret ansøgninger

Hvis du mener at dine kompetencer kan gøre en forskel hos os, så send gerne en uopfordret ansøgning til info@secma.dk

Behandling af personoplysninger ved modtagelse af jobansøgninger

Når du søger job hos Secma giver du automatisk samtykke til, at vi behandler og opbevarer dine data i op til 6 måneder. Når en rekruttering er afsluttet, sletter vi automatisk dine data, såfremt du ikke har hørt andet. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til behandling og opbevaring af oplysninger i forbindelse med et rekrutteringsforløb eller hvis du har sendt os en uopfordret ansøgning. Du bedes i så fald henvende dig til Secma på info@secma.dk.
Secmas behandlings- og opbevaringspolitik skal sikre en sikkerhedsmæssig og etisk standard og er udarbejdet i overensstemmelse med Datatilsynets anbefalinger og persondataloven og persondataforordningen om behandling af personoplysninger.