Sonosite Institute

En innovativ e-learningsportal for Point-of-Care ultralydsscanning, for både diagnosticering og procedure

Sonosite Institute er en unik og eksklusiv e-læringsplatform for Sonosite brugere. Her tilgår du hurtigt og nemt evidens, protokoller, webinarer, tutorials og meget mere. Udbyg dine POCUS kompetencer og sammensæt dit eget personlige uddannelsesforløb på Sonosite Institute. Det er gratis og udviklet til både diagnosticering og procedurer.

Sonosite Institute er for dig, som gerne vil dygtiggøre dig indenfor ultralydsscanning

Sonosite Institute er et helt eksklusivt og unikt online lærings- og uddannelsesforum for Sonosite brugere. Her finder du webinarer, 3D undervisningsvideoer, studier og referencematerialer designet specifikt med henblik på læren om den patientnære ultralydsscanning (point-of-care ultrasound – POCUS).

Her kan du dykke ned i emner indenfor dit speciale, eller udforske og lære om andre trends indenfor både diagnostisk ultralydsscanning og ultralydsscanning i forbindelse med procedure.

Med denne unikke e-learningsplatform og træningsværktøj bliver du klædt godt på til at implementere ultralydsscanning i klinikken, og kan bruge det til at udvikle og forankre dine scanningsfærdigheder til hurtig og præcis diagnosticering af patienter.

For at få fuld adgang til Sonosite Institute, skal du være i besiddelse af et Sonosite produkt. Du får brug for produktets serienummer, for at kunne oprette din brugerprofil på platformen.

Book en gratis demonstration af en Sonosite ultralydsscanner

Det er helt uforpligtende!

Online kurser og 3D undervisningsvideoer

Kurser inde for anæstesiologi, dialyse, MSK, akutmedicin og meget mere

Webinarer

Dybdegående webinarer med erfarne klinikere og specialister

Artikler

Debatter, studier, evidens og meget mere

Sonosite produkter