Medusa integration

Sikring og effektivisering af dit testarbejde –
med testudstyr fra Datrend og Rigel får du også en fuld integrationsløsning til Medusa.

Secma har i samarbejde med producenterne Datrend Systems og Rigel Medical fået programmeret en løsning til nem upload af testresultater til Medusa-systemet. Begge løsninger er lavet direkte i samarbejde med producenterne og SoftPro, som udbyder Medusa-systemet.

Størstedelen af testudstyr fra hhv. Rigel Medical og Datrend Systems kan i dag sende testresultater/rapporter til Medusa, så man slipper for manuel vedhæftning af testresultaterne på apparatkortet.

Testudstyr fra Secma
Elsikkerhedstester fra Rigel køb hos Secma

Datrend med fuld Medusa-integration

Medusa appen er udviklet specifikt til Datrend Vpad Rugged2 el-sikkerhedstesteren, som kan sende og modtage testdata samt efterfølgende uploade testresultaterne direkte til Medusasystemet.

Dette giver teknikere mulighed for at hente deres arbejdsordrer og apparaturinformation i Medusa ned på testudstyret, udføre de planlagte tests og efterfølgende sende alle testresultater tilbage til Medusa. Alt sammen foregår direkte på testeren via wifi-opkobling og uden brug af en pc. Integrationsløsningen sparer tid og samtidig sikres korrekte data, da disse hentes direkte fra Medusa.

Yderligere kan specifikke testsekvenser eller procedurer tilknyttes ud fra typekoderne i Medusa for at sikre, at den korrekte test eller procedure automatisk vælges, når udstyr skal testes. Dette giver en sikkerhed for, at der udføres ensartede tests hver gang.

Man kan konfigurere og oprette egne produktspecifikke tests og procedurer, fx ud fra en servicemanual. Man kan også kombinere procedurerne med andet test- og kalibreringsudstyr, hvilket giver stor fleksibilitet, hvis der ønskes et komplet integreret test-setup og muligheden for en samlet testrapport, som efterfølgende kan uploades til Medusa for dokumentation.

Rigel Med-eLink.

Rigel Med-eLink er en tilføjelse til Rigels velkendte Med-eBase software, som er den software Rigel tilbyder til download og generering af testrapporter på størstedelen af deres testapparater. Her kan man efter aktivering vælge de testrapporter i Med-eBase, som man ønsker at sende til Medusa. Dette gøres let ved at trykke på Med-eLink upload-knappen, vælge hvilken instument type, som der skal sendes fra og rapporterne uploades herefter til Medusa.

Der er ingen begrænsninger i antallet som kan uploades af gangen, det eneste som kræves er at man anvender/indtaster de samme apparaturnumre på testeren, som der er registreret i Medusa-systemet. Herrefter bliver testrapporterne automatisk ”tildelt” de respektive apparatkort i Medusa. På flere testapparater kan man med fordel anvende muligheden for tilkobling af en stregkodelæser for at lette processen.

1: Vælg testrapport.

2: Tryk på Med-eLink ikon.

3: Vælg instrument / type af rapport, som skal sendes.

Både DMTP interface og Med-eLink anvendes aktivt i dag flere steder og ønskes der yderligere information om mulighederne for upload, referencer eller info om kompatibelt testudstyr, så kontakt venligst Secmas Serviceafdeling.

Begge interfaces kræver at Softpro/Medusa skal aktivere importfunktionen på systemet, og dette skal konfigureres i de respektive interfaces før upload af testresultater er mulig.