Sikring og effektivisering af jeres testarbejde

Med Rigel og Datrend kommer også en fuld integrationsløsning til Medusa.

Udviklet specielt til Medusa af Rigel og Datrend i samarbejde med Secma

Secma har i samarbejde med producenterne Rigel Medical og Datrend systems fået programmeret en løsning til nem upload af testresultater til Medusa-systemet. Begge løsninger er lavet direkte i samarbejde med producenterne og SoftPro, som udbyder Medusa-systemet.

Størstedelen af testudstyr fra hhv. Rigel Medical og Datrend systems kan i dag sende testresultater/rapporter til Medusa, så man slipper for manuel vedhæftning af testresultaterne på apparatkortet.

Her vil vi forklare lidt nærmere omkring mulighederne og fordelene ved DMTP interfacet fra Datrend og Med-eLink fra Rigel.

DMTP (Datrend Medusa Test Protokol import).

DMTP fra Datrend fungerer ved at man installerer programmet på en PC og via et simpelt brugerinterface kan man browse til de testresultater man gerne vil uploade til Medusa.

Der er ingen begrænsninger i antallet som kan uploades af gangen, det eneste som kræves er, at man anvender/indtaster de samme apparaturnumre på testeren, som der er registreret i Medusa. Testrapporterne vil så automatisk blive ”tildelt” de respektive apparatkort. På flere testapparater kan man med fordel anvende muligheden for tilkobling af en stregkodelæser for at lette processen.

datrend_medusa-screen-dump

Da flere testapparater fra Datrend i dag kører på deres unikke Vision Pad Teknologi som er Android baseret, vil der desuden her være mulighed for at tilgå Medusa Systemet direkte på testeren via en standard webbrowser (kræver WiFi adgang). Dette giver også mulighed for manuelt at vedhæfte testresultater i Medusa direkte fra testudstyret uden brug af en PC.

Rigel Med-eLink.

Rigel Med-eLink er en tilføjelse til Rigels velkendte Med-eBase software, som er den software Rigel tilbyder til download og generering af testrapporter på størstedelen af deres testapparater. Her kan man efter aktivering vælge de testrapporter i Med-eBase, som man ønsker at sende til Medusa. Dette gøres let ved at trykke på Med-eLink upload-knappen, vælge hvilken instument type, som der skal sendes fra og rapporterne uploades herefter til Medusa.

Der er ingen begrænsninger i antallet som kan uploades af gangen, det eneste som kræves er at man anvender/indtaster de samme apparaturnumre på testeren, som der er registreret i Medusa-systemet. Herrefter bliver testrapporterne automatisk ”tildelt” de respektive apparatkort i Medusa. På flere testapparater kan man med fordel anvende muligheden for tilkobling af en stregkodelæser for at lette processen.

1: Vælg testrapport.

vaelg-testraport

2: Tryk på Med-eLink ikon.

med-e-link-knap

3: Vælg instrument / type af rapport, som skal sendes.

vaelg-instrument-rapport

Både DMTP interface og Med-eLink anvendes aktivt i dag flere steder og ønskes der yderligere information om mulighederne for upload, referencer eller info om kompatibelt testudstyr, så kontakt venligst Secmas Serviceafdeling.

Begge interfaces kræver at Softpro/Medusa skal aktivere importfunktionen på systemet, og dette skal konfigureres i de respektive interfaces før upload af testresultater er mulig.

  • Direkte upload til Medusa apparatkort

  • Ingen ekstra manuel databearbejdning

  • Sikkert, nemt og hurtigt

Kunne du tænke dig at høre mere om Rigels eller Datrends integrationsløsninger?

Kontakt os her