Ultralydsscannere

Vi markedsfører et bredt udvalg af ultralydsscannere, som kan anvendes til alle typer applikationer

I Secma er vi markedsledende indenfor applikationen betegnet ”anæstesiologisk ultralyd” hvor ultralydsscannere anvendes til f.eks Nerver, VA, FATE og FAST. Vi er ligeledes specialiseret indenfor musculoskeletal ultralydsscanning primært anvendt i ortopædien, reumatologien, fysioterapien samt kiropraktikken.

Point-of-Care ultralydsscannere fra Sonosite

Hos Secma har vi et rigtigt godt samarbejde med Sonosite som leverandør af vores ultralydsscannere. Sonosite’s første mission var at skabe et ultralydsapparat, der kunne anvendes i krig og bruges til at tage tidskritiske lægelige beslutninger under de mest barske omstændigheder.

Konceptet var simpelt: Lav behandling til et offer inden for de første 60 minutter efter skaden er sket ved at give de militære sygehjælpere et ultralydsapparat, der nemt kunne bringes til patienten.

Det var et koncept, der havde været anvendt i årevis, men med udstyr, der ikke var nemt at bære rundt på. Det lavede Sonosite 180 om på. Designet i samarbejde med klinisk personale, vejede den under 5 kg og var bygget til slagmarken, men blev skabt til sengekanten.

For første gang havde Point-of-Care personale et værktøj bygget til dem, som bragte ultralyd til alle patienter, alle steder og på alle tidspunkter. Med mere end 125.000 scannere installeret i verden, er Sonosite dedikerede til at samarbejde med det kliniske personale for at kunne tilbyde endnu bedre patientpleje.

Hvad er POCUS (Point-of-Care Ultrasound)?

Point-of-Care Ultralyd henfører til den praksis, at medicinsk personale bruger ultralyd til diagnosticering de steder, hvor patienten befinder sig, hvad enten det er på et moderne sygehus, en ambulance eller en fjerntliggende landsby.

Begrebet opstod, da Sonosite introducerede Sonosite 180 for mere end 20 år siden, da den gjorde personalet i stand til at behandle patienterne hurtigere, mere præcist og på en ikke-invasiv måde det sted, hvor patienten ellers blev behandlet (point-of-care) og uden at skulle forbi røntgen-afdelingen.

POCUS udvider også “bedside ultrasound”, som er et tidligere anvendt begreb. ”Bedside ultrasound” henviser til behandling ved patientens seng i et sygehus eller på en klinik. Og begrebet anerkender brugen af transportable ultralydsscannere, så patienten ikke fysisk skal til en anden afdeling for at få foretaget ultralydsscanning.

Men POCUS er et bredere begreb, der indeholder alle de scenarier, hvor transportable ultralydsscannere kan anvendes. For eksempel kan en patient scannes i en ambulance på vej til en skadestue eller på en mobil skadestue i den 3. verden.

Point-of-Care Ultrasound betyder at transportabelt ultralyd kan flyttes til lige præcis det sted, hvor patienten befinder sig.

4 gode grunde til at vælge Sonosite ultralydsscannere

1. Holdbarhed

Sonosite ultralydsscannere er bygget til at kunne holde, da dit fokus skal være på patientplejen og ikke på om din scanner skal repareres.

Sonosite ultralydsscannere er bygget til at kunne anvendes i alle miljøer fra moderne hospitaler i den vestlige verden til feltmæssige forhold i Afrika. Derfor tester Sonosite scannerne på den mest brutale måde. De tabes fra stor højde, bliver udsat for ekstrem varme og rystes og ”mishandles”. Her er nogle af de ting scannerne kan klare:

  • Sonosite ultralydsscannere er designet til at operere uden problemer efter et fald på 1 meter på et hårdt underlag.
  • Infektioner skal undgås, så Sonosite ultralydsscannere kan rengøres igen og igen uden problemer.
  • Desuden leveres scannerne med armerede kabler og 5 års garanti.

2. Brugervenlighed

  • Sonosite ultralydsscannere er designet for brugeren med et intuitivt brugerinterface. Det sidste du har brug for er en scanner, du ikke kan finde ud af at bruge.
  • Sonosite er designet i samarbejde med brugerne, så vi ved hvad du har brug for. Det skal fungere hurtigt uden tekniske udfordringer og uden en masse forvirrende menuer.
  • Med Sonosite får du en maskine, der booter lynhurtigt, så du kan gå fra en kold start til scanning så hurtigt som muligt.
  • Interfacet er intuitivt, brugervenligt og med nemme kontroller.
  • En Sonosite scanner er nem at rengøre, så du minimerer krydskontaminering.
  • Scanneren lader hurtigt og har ekstra batteripakke, så den holder længere mellem ladninger.

3. Pålidelighed

Sonosite ultralydsscannere er pålidelige og virker bare! Derfor leveres de også med en 5 års garanti, der er den højeste i branchen. Og skulle det utænkelige ske, at din scanner har brug for en reparation, så har vi et ”låne-program”, så vi minimerer din nedetid.

Hurtig service og support
Vores dygtige servicefolk er klar til at hjælpe. 90% af vores supportkald besvares inden for 60 sekunder.

4. Uddannelse

Med Sonosite får du adgang til en række ressourcer, der medvirker til at forbedre patientplejen.

Sonosite Institute
Uddannelse og dygtiggørelse giver bedre point-of-care pleje. Som Sonosite kunde får du eksklusiv adgang til Sonosite Institute, der er vores læringsplatform med medicinske uddannelsesmoduler og kliniske vejledninger.

Du får også fordel af vores online workshops, vores ultralyds app, webinarer og vores uddannelsesesvideoer på Youtube.

Alt sammen for at gøre dig bedre i din behandling af dine patienter med ultralydsscanning.

Book en demo

Vi kan skrive nok så mange pæne ord om Sonosite. Men vi vil meget hellere vise dig, at de passer! Book en demo i dag, så kan vi vise dig, hvordan en Sonosite ultralydsscanner virker. Klik her for at booke en gratis og uforpligtende demo.