Kursus i anæstesiologisk ultralyd
i Limone Piemonte, Italien

Secma tilbyder anæstesiologer 3 dages intensiv undervisning i anæstesiologisk ultralyd

Hidtil har udviklingen af diagnostisk og interventionel ultralyd indenfor anæstesiologi og akutmedicin, fundet sted indenfor adskilte koncepter. Konceptet for dette kursus er anæstesiologisk og akutmedicinsk ultralyd, som et diagnostisk og interventionelt universalredskab. Kursets fokus er på praktiske hands-on øvelser, som bliver understøttet af den nødvendige teori. Instruktørerne er alle pionerer og ildsjæle indenfor deres ekspertområde af anæstesiologisk og akutmedicinsk ultralyd. Alle instruktører er dedikerede til formidling af konceptet om ultralyd som
anæstesiologisk universalredskab.

Secmas LX ultralydsscanner fra Sonosite

Anæstesiologisk ultralyd

Det anæstesiologiske speciale har de seneste 15 år været gennem et paradigmeskifte. Point-of-care ultralydsscannere er blevet anæstesiologens universalværktøj i håndteringen af anæstesiologiens kernekompetencer præhospitalt og intrahospitalt, akut og elektivt, præ-, per- og postoperativt samt intensiv- og smerteterapeutisk.

Praktisk

Kurset finder sted i Limone, Piemonte, Italien, på Grand Hotel Principe.
Kurset foregår over 3 intensive dage, dog med mulighed for i fritiden at stå på ski. Deltagerantal er begrænset til 25 personer og vi flyver fra Danmark, Sverige, Norge og Holland.

kursus i ultralydsscanning

Hands-on undervisning

Dette kursus i anæstesiologisk ultralyd indeholder undervisning og hands-on i emnerne perifære nerveblokader, transthorakal ekkokardiografisk vurdering af hjerte og cirkulation samt traumeevaluering.

Underviserne er bredt funderet i point-of-care ultralyd og vil kunne varetage undervisning i specifikke områder efter ønsker fra kursusdeltagerne.

Under kurset vil præsentationerne og en teoretisk gennemgang foregå i grupper i forbindelse med hands-on sessioner.

Spørgsmål

Ring eller skriv til Henrik Ruby på +45 4038 6697 eller hr@secma.dk

Henrik Ruby Secma

Deltag næste forår vi afholder dette kursus!

Skriv dig op på interesselisten – det er helt uforpligtende.
Vi kontakter dig så snart vi har en ny dato

Interesseliste - Limone kursus (#11)