Secma søger en Servicetekniker

Lægger du vægt på kvalitet og innovation i din service? Har du teknisk snilde, og er du ikke bange for finmekanik, så er du måske den nye Servicetekniker, vi lige nu søger til vores fantastiske service-team.

Vi har travlt og har derfor brug for en ny kollega til at imødekomme det høje serviceniveau, vores mange gode kunder forventer af os.

Vi søger en Servicetekniker til at hjælpe med servicering og support af vores kunder. Dine ansvarsområder vil blive eftersyn, reparation og kundesupport på vores ultralydsscannere, vores kardiologiske produkter, vores laser- og shockwave systemer, og andet medicoteknisk udstyr i både den private praksis og klinikker samt på hospitaler og sygehuse.

I dag i serviceafdelingen håndterer vi alle servicerelaterede opgaver såsom fejlfinding, reparation, installation og teknisk support samt rådgivning omkring vores medicotekniske udstyr og portefølje. Vi yder også 3. parts service for vores
samarbejdspartnere.

Du bliver en del af et humørfyldt og travlt team, hvor fagligheden er i højsædet og alle giver et nap med, så vi når i mål. Du kommer primært til at bevæge dig rundt som kørende tekniker til alle vores mange kunder, primært i Region Hovedstaden og Region Sjælland. Dage kan også forekomme på vores værksted i Skævinge i Nordsjælland. Vi forventer en høj grad af selvstændighed samt evnen til selv at planlægge din hverdag, så enderne mødes og vores kunder er glade.

Vi kan tilbyde et spændende job, som indebærer følgende:

  • Reparation og servicering af medicoteknisk udstyr på vores hovedkontor i Skævinge samt on-site hos kunderne

  • Teknisk support og rådgivning af kunder omkring vores produkter og installationer

  • Installation af softwareopdateringer

  • Mersalg af testudstyr & services

Dine kvalifikationer:

  • Teknisk- eller IT-baggrund, kunne være elektronik, IT-supporter eller anden relevant teknisk baggrund

  • Erfaring med service og/eller opsætning af medicoteknisk udstyr er en fordel, men ikke et krav

  • Forstår nødvendigheden af dokumentation og fuld sporbarhed

  • Trives med at have travlt og stadig møde kunder og kollegaer med et smil

  • Du er selvstændig og struktureret, ligesom du har en proaktiv tilgang til dine arbejdsopgaver

Du får:
Hos os bliver du en del af en medicoteknisk virksomhed i stærk vækst, og du får frihed under ansvar. Det er vigtigt for os, at du udvikler dig fagligt, og at vores kunder møder en solid faglig ekspertise, når de samarbejder med os. Vi vil derfor sørge for, at du får den relevante efteruddannelse og supplerende kurser, således at du er up-to-date og certificeret i både vores produkter og processer. Du får mulighed for at arbejde med nogle af branchens stærkeste og mest innovative brands, og så får du markedets absolut bedste kollegaer i både Danmark, Sverige, Norge og Holland. Hertil får du en pensionsordning, en god sundhedsforsikring og der følger mobiltelefon og PC med til stillingen.

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Medicoteknisk chef
Christian Fredebo på tlf.: 4038 6027 eller mail: cfr@secma.dk.

Ansøgning samt CV sendes på e-mail til: cfr@secma.dk

Secma har hovedkontor på Amtsvejen 105A i Skævinge i lækre, lyse og moderne lokaler i en nedlagt landejendom.
Vi beskæftiger 25 medarbejdere i hhv. Danmark, Sverige, Norge og Holland.

…  skynd dig at søge, du er allerede savnet !

Del dette indlæg

Er du interesseret i mere information, kan du booke en gratis og uforpligtende demo af behandlingsudstyr til din klinik – kontakt os herunder.

Book en gratis demonstration
Det er helt uforpligtende!