KOSMOS med LEXSA transducer - Håndholdt ultralydsscanner til MSK scanning

KOSMOS ultralydsscanner til MSK ultralydsscanning af bevægeapparatet

ANMELDELSE

5/5

“Kosmos ultralyd er en fantastisk scanner. Den er let, ergonomisk og nem at bruge. Du får MSK-billeder af høj kvalitet ved hjælp af den lineære transducer LEXSA. Det er denne transducer jeg har brug for i sports-medicin / ortopædmiljøet. Leder du efter en ultralydsscanner som er bærbar, hurtig at lære at betjene og med stærke softwarefunktioner som eks. AI. Så er det Kosmos ultralydsscanneren du skal kigge efter”

Disclaimer
Anmeldelser og svar på anmeldelser på Secma.dk og eksterne websites repræsenterer altid holdninger og/eller oplevelser fra den person, der har skrevet anmeldelsen eller svarer.

Større sikkerhed for rette diagnose og behandlingsforløb

Muskuloskeletal (MSK) ultralydsscanning af bevægeapparatet er et uundværligt redskab i undersøgelsen og planlægningen af den rette behandling af dine patienter. Behandlingens virkning kan påvises og der kan gives grønt lys til genoptagelse af fysisk aktivitet på et mere sikkert grundlag. MSK ultralydsscanning er samtidig et pædagogisk redskab, der tydeligt kan vise patienterne deres problemstilling og herved give dem en højere motivationsfaktor for at lave de øvelser der anbefales.

Se Secmas sortiment af ultralydsscannere og kontakt os gerne for en demo på din klinik