Døgnblodtryksmåling på et helt nyt niveau med BR-102 plus

Døgnblodtryk fra Secma
Vidste du at Secma har lanceret en ny døgnblodtryksmåler – BR-102 plus, som adskiller sig fra de andre døgnblodtryksmålere på markedet.

Med over 30 års banebrydende erfaring og tæt samarbejde med verdens førende eksperter inden for området, har SCHILLER skabt en døgnblodtryksmåler, der sætter nye standarder og gør både din og din patients hverdag nemmere.

Revolutionær måleteknologi

Hvad gør BR-102 plus så unik? Den kombinerer to revolutionerende måleteknikker – den auskultatoriske og den oscillometriske – på én gang. Dette betyder, at du altid kan stole på præcise målinger af højeste kvalitet.

Høj komfort og gratis evalueringssoftware

Men det stopper ikke der. Vores avancerede teknologi puster manchetten op præcis så meget, som det er nødvendigt, hvilket giver dig en hidtil uset komfortoplevelse og resultater, der er så præcise, som de kan blive. Og det bedste af det hele? Vores evalueringssoftware, medilog DARWIN2, er gratis og nem at bruge. Den er Windows®-baseret, og den giver dig mulighed for fuld kontrol over konfiguration, analyse, fortolkning og rapportering af dine blodtryksmålinger. Spar tid, og integrer rapporterne med forskellige databaser med absolut høj patientdatasikkerhed.

Global anerkendelse og effektivitet

BR-102 plus er ikke blot en avanceret enhed, den er også klinisk valideret og overholder alle fire internationale standarder (BHS, ESH, AAMI SP10, Dabi educational Trust). Vores bevægelsestolerante teknologi forhindrer re-inflation og mislykkede aflæsninger, samtidig med at den dynamiske inflation reducerer måletiden.

Fleksibilitet og bekvemmelighed

Men det er ikke alt. BR-102 plus er alsidig og passer til både voksne og børn fra 3 år, samt gravide, herunder dem med præeklampsi. Du kan tilpasse tidsindstillingerne og vælge intervalindstillinger for hvert program, så du får det, der passer bedst til dine behov.

Kompakt design og 5 manchetmuligheder

Vores måler er også kompakt, let og utrolig støjsvag i drift, og med manchetter i fem størrelser og nu også med metalbøjler i tre størrelser samt sved- og vandafvisende egenskaber, tilbyder BR-102 plus det ypperste inden for bekvemmelighed.

Vil du have det bedste inden for døgnblodtryksmåling?

Vælg BR-102 plus og oplev enestående teknologi og komfort i skøn forening. Fremtiden inden for døgnblodtryksmåling er her nu, og den hedder BR-102 plus.

Andre blodtryksmålere

Kontakt vores dygtige team

Produkt kontakt

Del dette indlæg

Er du interesseret i mere information, kan du booke en gratis og uforpligtende demo af behandlingsudstyr til din klinik – kontakt os herunder.

Book en gratis demonstration
Det er helt uforpligtende!