Ultralydskursus i OE – Tilmeld dig nu!

Ultralydskursus for kiropraktorer, fysioterapeuter og andre behandlere

Er du allerede godt i gang med ultralydsscanning, men føler du, at du mangler lidt ekstra viden og færdigheder? Så er dette kursus skræddersyet til dig!

Kurset afholdes af kiropraktor Kim Corfixen, en erfaren ekspert, der har arbejdet med musculoskeletal ultralydsscanning (MSK) de seneste 10 år og deltaget på flere avancerede kurser både indenlands og udenlands. Ultralyd er en integreret del af hans hverdag, hvor han ser mange patienter med idrætsrelaterede skader.

Kurset giver en introduktion til terminologien indenfor ultralyd, hvordan man beskriver det man ser, og lidt om teknikken inklusiv doppler. Derefter bliver undervisningen workshop-baseret med små oplæg for hvert emne, demonstrationer af normal anatomi samt patologier og efterfølgende øvelser med supervision.

Kurset tager udgangspunkt i ESSR’s guidelines for skulder, albue og hånd men med lidt ekstra twists for at tilpasse det til deltagerne.

💬 Der vil være rig mulighed for sparring og vidensudveksling, så du kan få mest muligt ud af kurset.

Download invitation og agenda

Praktisk information

📅 Tid og sted: Lørdag d. 30. september kl. 9-15 hos Kiropraktorerne i Valby, Gearhalsvej 1, st. 2500 Valby.

💰 Pris: 3.000 kr. Prisen inkluderer undervisning, materialer og forplejning.

📩 Tilmelding
Send din tilmelding til kc@kir.dk og reserver din plads allerede i dag!

Kurset afholdes i samarbejde med Secma, som stiller ultralydsscannere til rådighed. Alle spørgsmål, betaling osv. bedes rettes til kc@kir.dk

#Ultralydskursus #MSKultralyd  #Kiropraktor #Diagnostik #Videreuddannelse

Andre Secma knowledge kurser

Kontakt vores dygtige team

Produkt kontakt

Del dette indlæg

Er du interesseret i mere information, kan du booke en gratis og uforpligtende demo af behandlingsudstyr til din klinik – kontakt os herunder.

Book en gratis demonstration
Det er helt uforpligtende!