Ny app til upload af testresultater fra Rigel 288+ elsikkerhedstester

Nyheder fra Secma


Rigel Medical har netop introduceret deres eget bud på en lagringsløsning, hvor deres nye App er en gratis mulighed for at uploade testresultater, dokumenter og meget mere.

Ny App Downloader til upload og download af testresultater fra Rigel Medical

Rigel Medical er en del af Seaward Group, som er et af de mest anerkendte navne, indenfor industrielt og medicoteknisk testudstyr. Rigel har siden sin start i 1970erne, udviklet analysatorer og simulatorer i meget høj kvalitet og har i dag et bredt udvalg af udstyr til kalibrering, vedligehold og test af medicoteknisk udstyr.

Rigel har netop introduceret deres nye App til at up- og download af testresultater, dokumenter og meget mere. Det valgte indhold uploadet i app’en kan også sendes direkte via mail til en pågældende person.

Se meget mere om Rigels nye App Downloader HER eller download app’en direkte på Google Play HER.

Hvis du gerne vil i kontakt med en af vores egne medicoteknikere, kan vores medicotekniske chef Michael Christensen kontaktes på mc@secma.dk eller på tlf. +45 8710 1425.

Del dette indlæg

Er du interesseret i mere information, kan du booke en gratis og uforpligtende demo af behandlingsudstyr til din klinik – kontakt os herunder.

Book en gratis demonstration
Det er helt uforpligtende!