E-Bog om LightForce level 4 laserterapi i sportsmedicin


I denne e-bog har du mulighed for at lære hvordan større sportsklubber har integreret LightForce level 4 laseren i deres daglige arbejde med atleterne – hvordan laseren bidrager til en lavere skadesfrekvens og hurtigere restitution.Med LightForce FXi har du mulighed for at kreere en patientspecifikke behandlingsprotokoller. Derved kan du udføre behandlingen, gemme den, og finde den frem når patienten skal behandles igen.


Med en højt opløselig farve touchscreen og stor brugervenlighed er LightForce FXi forrest på patientspecifikke behandlingsprocesser.


LightForce FXi hjælper behandleren til at finde den korrekte behandlingsstyrke ud fra hudens pigmenteringsgrad, underhudsfedtlag og muskelmasse.Denne e-bog giver dig et godt indblik i hvordan det sundhedsfaglige personale i den professionelle sportsverden  arbejder med spillerne og atleter. Læs hvordan laser er blevet en afgørende faktor i arbejdet med at sikre den kortest mulige “down-time” for atleterne. I e-bogen bliver patologier som bl.a. distortioner og inflammationer gennemgået samt behandlingsprotokoller til effektiv behandling af disse.Vores kunder oplever det som en helt naturlig forlængelse af behandling med laser, og at en kombination af disse to behandlingsmetoder komplimenterer hinanden optimalt.

Klik dig videre her, hvis du vil se mere om shockwave.

Del dette indlæg

Er du interesseret i mere information, kan du booke en gratis og uforpligtende demo af behandlingsudstyr til din klinik – kontakt os herunder.

Book en gratis demonstration
Det er helt uforpligtende!