Udstyr til fysioterapeuter og kiropraktorer

Terapeutisk laser – High Power (klasse 4)- og Low Level (klasse 3) lasersystemer

Physio27 er en high Power Laser (level IV) udviklet til muskoloskeletal ultralydsscanninger. Med mulighed for indstilling af mange patientspecifikke behandlingsprotokoller og forskellige applikationshoveder er dette produkt versatilt og kan indgå effektivt i mange forskellige behandlingsscenarier.

Irradias low level laser LLLT systemer (Low Level Laser Therapy) er udviklet og designet med både behandler og patient i fokus. Her fås et system, som er virkelig fleksibelt, super brugervenligt og yderst effektivt – et produkt af mere end 30 års erfaring og med veldokumenteret effekt.

Behandlingspotentialet med både high power laser og Low level laserterapi udstyr er klinisk meget veldokumenteret og reducerer smerte og inflammation allerede efter de første behandlinger. Patienter behandlet med terapeutisk laser har en dokumenteret hurtigere rekonvalescenstid.

Shockwave - fokuseret og radierende

Secma forhandler shockwaveapparater fra Storz, som kendetegnes ved et attraktivt design og innovative tekniske funktioner og behandlingsteknologier. Vi tilbyder produkter med både radierende og fokuseret shockwaveteknologi

Ultralydsscanning

Billeddannende ultralydsscanning er et fantastisk værktøj til den kliniske ræsonnering og diagnostik.

Secmas ultralydsscannere er designede til at foretage muskuloskeletale ultralydsscanninger og er dermed forberedt til de typiske scanningstyper og projektioner, som foretages af kiropraktoren eller fysioterapeuten. Scanningsprojektionerne kan nemt læres ved deltagelse på vores opstartskurser.

Når du køber en ultralydsscanner hos Secma følger der nemlig altid et opstartskursus med i prisen – her på siden kan du se det sortiment af ultralydsscannere, der er bedst egnet til det muskuloskeletale område.

” Vi har ca. 6-8 daglige behandlinger med vores high power laser fra Secma – det er bare helt fantastisk. Også tak for et super godt kursus i forbindelse med vores køb af den nye laser og den efterfølgende support ”
Arendse Saxberg
Buddingevej Fysioterapi
Radierende shockwave til klinik fra Secma

STORZ MASTERPULS
ONE

STORZ MP 100

Fokuseret shockwave til Fysioterapeuter og kiropraktorer

STORZ DUOLITH SD1
T-TOP ultra

Fokuseret & Radierende shockwave

Storz Duolith SD1 Ultra

Bliv medlem af vidensgruppen på Facebook

Bliv opdateret på nyeste viden og studier – få adgang til gratis webinarer og udbyg dit kendskab til den billeddannende ultralyd, terapeutisk laserbehandling og shockwaveteknologi.Secma forum for ultralydsscanning, shockwave og terapeutisk laser er for  professionelle behandlere.

Husk en Secma Serviceaftale på dit shockwavesystem

Med en Secma Serviceaftale på Storz shockwave i hånden er du sikret bedst muligt – det er vores løfte og din sikkerhed.