Udstyr til fysioterapeuter og kiropraktorer

Forbered klinikken på fremtiden. Bliv introduceret til billeddannende ultralyd, high power terapeutisk laser og shockwave – alle vores produkter er klinisk validerede og godkendte og teknologien evidensbaseret.

Terapeutisk laser – High Power (Level IV) og Low Level Laser systemer

LightForce FXi  er den eneste level IV laser udviklet specielt til muskoloskeletal behandling. Med mulighed for indstilling af mange patientspecifikke behandlingsprotokoller og de mange forskellige applikationshoveder er dette system et virkeligt versatilt og kan indgå effektivt i mange forskellige behandlingsscenarier.

Irradias low level laser LLLT systemer (Low Level Laser Therapy) er udviklet og designet med både behandler og patient i fokus. Her fås et system, som er virkelig fleksibelt, super brugervenligt og yderst effektivt – et produkt af mere end 30 års erfaring og med veldokumenteret effekt.

Behandlingspotentialet med både High power laser og Low level laserterapi udstyr er klinisk meget veldokumenteret og reducerer smerte og inflammation allerede efter de første behandlinger. Patienter behandlet med terapeutisk laser har en dokumenteret hurtigere rekonvalescenstid.

Shockwave

Secma forhandler shockwaveapparater fra Storz, som kendetegnes ved et attraktivt design og innovative tekniske funktioner og behandlingsteknologier. Vi tilbyder produkter med både radierende og fokuseret shockwaveteknologi

Ultralydsscanning

Billeddannende ultralydsscanning er et fantastisk værktøj til den kliniske ræsonnering og diagnostik.

Secmas ultralydsscannere er designede til at foretage muskuloskeletale ultralydsscanninger og er dermed forberedt til de typiske scanningstyper og projektioner, som foretages af kiropraktoren eller fysioterapeuten. Scanningsprojektionerne kan nemt læres ved deltagelse på vores opstartskurser.

Når du køber en ultralydsscanner hos Secma følger der nemlig altid et opstartskursus med i prisen – her på siden kan du se det sortiment af ultralydsscannere, der er bedst egnet til det muskuloskeletale område.

 

 

Skræddersyede kurser

Vi skræddersyer kurser, så de passer perfekt til jeres speciale og behov.

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for jer – det er helt uforpligtende.

Følg vores MSK gruppe på Facebook

Bliv opdateret på nyeste viden og studier – få adgang til gratis webinarer og udbyg dit kendskab til den billeddannende ultralyd, terapeutisk laserbehandling og shockwaveteknologi.
Et MSK forum for den professionelle behandler

” Vi har ca. 6-8 daglige behandlinger med vores High Power Laser fra Secma – det er bare helt fantastisk. Også tak for et super godt kursus i forbindelse med vores køb af den nye laser og den efterfølgende support ”

Husk en Secma Serviceaftale på dit shockwavesystem

Med en Secma Serviceaftale på Storz shockwave i hånden er du sikret bedst muligt – det er vores løfte og din sikkerhed.

Fandt du ikke det, du søgte?

Vi har et stort og omfattende produktprogram og kan med sikkerhed finde en løsning, der passer jeres behov.

Skriv til os via formularen herunder – ordrer skal dog bestilles via ordre@secma.dk