SonoSite iViz – banebrydende ultralyd i lommestørrelse

Da DASAIM 2015 slog dørene op på Radisson Blu Scandinavia Hotel torsdag d. 12. november, kunne Secma introducere en verdensnyhed indenfor ultralyd – den nye SonoSite iViz.

Med introduktionen af SonoSite iViz rykkes grænserne for alvor forhåndholdt ultralyd, SonoSite cementerer endnu engang sit navn som pioneer og markedsleder indenfor point-of-care ultralydsscanning. Selv kalder SonoSite iViz for Just-In-Time Connected Medical Visualization, og vi synes faktisk det er en perfekt beskrivelse.

Collage_600x200px

Ultralyd i tablet design

SonoSite iViz er ikke blot udført i et smukt tablet design med en lækker finish, den er også designet til at kunne blive optimeret med én hånd. Den 7″ højtopløselige touch farveskærm giver en let og intuitiv brugerflade, der responderer lynhurtigt. iViz supporterer en lang række applikationer, ligesom det er muligt at skifte transducere efter undersøglesestype, der derved giver en visualisering fuldt ud på højde med de større ultralydsscannere – og ikke mindst fantastisk skarpe billeder.

Full connectivity

Med SonoSite iViz introduceres high-end ultralydsscanning i lommestørrelse uden tab af ydeevne eller billedkvalitet, men med fuld connectivity. iViz har både DICOM, WiFi og Bluetooth teknologi, der med ét muliggør fuld integration til for eksempel hospitalets IT system, cloud-løsninger og andre telemedicinske platforme.

Collage II_600x200pc

Tilgå e-learning, se protokoller, gem undersøgelser i skyen, send rapporter, eksportér billeder, dignostisér på distancen, kommunikér med kollegaer eller hent og opdatér patientjournaler – kort sagt tilbyder iViz dig en fuldstændig integration.

Nem, let og intuitiv

Al den nye teknologi er ikke bare pakket sublimt lækkert ind – SonoSite iViz er også blevet udviklet specielt med sin bruger for øje – den er nem, let og ikke mindst virkelig intuitiv i sin brugerflade. SonoSite har igen brugt meget energi på at udvikle den fuldendte brugergrænseflade, således at fremragende billedkvalitet er mulig, uden at man skal indstille en masse funktioner og trykke på en masse knapper.

Fuld fleksibilitet lige ved hånden uanset hvor du er!

fuji-640

Del dette indlæg

Er du interesseret i mere information, kan du booke en gratis og uforpligtende demo af behandlingsudstyr til din klinik – kontakt os herunder.

Book en gratis demonstration
Det er helt uforpligtende!