SonoSite Edge og Botox

Tænker du på Botox behandling, kan du ikke komme udenom SonoSite Edge ultralydsscanner!

Flere af vores kunder har valgt netop denne scanner, SonoSite Edge, til disse behandlinger. Der er tale om neurologiske afdelinger og børneafdelinger, hvor Edge med sin fantastiske billedkvalitet er et uundværligt værktøj, når de skal udføre behandlingerne. Samtidig har den også nålevisualisering, som gør, at nålen ses endnu tydeligere.

Det populære giftstof Botox, også kendt som ”botulinum toxin” eller i daglig tale som pølsegift, er for mange synonymt med kosmetiske indgreb, men behandlingsmulighederne med Botox rummer et stort potentiale –  bl.a. i forbindelse med indsprøjtninger ved kramper og spasmer – da dette stof har vist sig meget velegnet som muskelafslappende lægemiddel. Botoxindsprøjtningen fungerer ved at lamme selve lammelsen, så de overspændte, spastiske muskler slapper af, og der kommer bedre overensstemmelse mellem de forskellige muskler.

SonoSite Edge ultralydsscanner er helt ideel til disse indsprøjtninger med sin:

  • Fantastiske billedkvalitet
  • Nålevisaualisering
  • Brugervenlighed
  • Store udvalg af ultralydshoveder
  • Rengøringsvenlighed
  • Super kompakte og mobile design

Læs mere om SonoSite Edge her og bliv klogere på de mange muligheder og fordele du får med i købet. Vidste du at Edge bl.a. leveres med en 5 års garanti – den er nemlig drop testet fra 1 meters højde og er en af markedets med robuste ultralydsscannere.

Stander_grå_baggrund

 

Del dette indlæg

Er du interesseret i mere information, kan du booke en gratis og uforpligtende demo af behandlingsudstyr til din klinik – kontakt os herunder.

Book en gratis demonstration
Det er helt uforpligtende!