Secma er nu forhandler af Storz Medical Shockwave

STORZ_MEDICAL_Logo_Googleplus

Secma har overtaget eneforhandlingen og serviceringen af Storz Medical (www.storzmedical.com ) Shockwave behandlingsprodukter (ESWT/RSWT), omfattende både Duolith SD1 og Masterpuls produktlinierne. Storz Medical er markedsledende indenfor forskning og udvikling af ESWT/RSWT produkter, og tilbyder såvel systemer indenfor ESWT (Ekstracorporal Shockwave Therapy), kaldet fokuserende chokbølger, og RSWT (Radial Shockwave Therapy), kaldet radierende trykbølger.

I mange tilfælde kan ESWT/RSWT behandlingen være et godt alternativ til steroid injektion eller operation. Det drejer sig f.eks om kalkaflejringer i sener eller ved tilhæftning , arvæv, hælspore, slimsækbetændelse, tennis- eller golfalbue mm.

Der er store fordele ved at supplere ESWT/RSWT behandlingen med en ultralydsscanning, som dels kan vise hvorvidt der er dannet kalk i vævet, dels hvor dybt skaden sidder, så man kan ramme så præcist som muligt.

Netop kombinationen af af ESWT/RSWT og ultralydsscanning bliver et af Secma’s vigtigste fokusområder.  Vi ønsker at øge fokus på anvendelsen af muskolosketal (MSK) ultralydsscanning i kombination med ESWT/RSWT, især indenfor områderne fysioterapi, kiropraktik og ortopædi.

Kombinationen af vores Sonosite ultralydsscannere (www.sonosite.com)  og Storz ESWT/RSWT apparater optimerer mulighederne for at styrke vores position i ovenstående segmenter.

I løbet af kort tid vil vi præsentere de forskellige produktlinier her på siden.

Er der spørgsmål til ovenstående er i velkomne til at kontakte Adm. direktør Jesper Nielsen på jn@secma.dk eller tlf: 40386631.

Del dette indlæg

Er du interesseret i mere information, kan du booke en gratis og uforpligtende demo af behandlingsudstyr til din klinik – kontakt os herunder.

Book en gratis demonstration
Det er helt uforpligtende!