Nye Secma Covers i vores sortiment

Secma lancerer nu nye covers til at dække dit betjeningspanel på ultralydsscanneren. Det er sterile covers, som gør det nemt for dig selv at betjene scanneren samtidig med, at du overholder den foreskrevne sterile teknik.Herved udvider vi vores sortiment, som i forvejen består af Covers til dine ultralydshoveder.

Secma Covers til ultralydshovederne er i et stærkt materiale, men uden at være stive, meget nemme at påføre og som noget helt unikt, så har de en helt speciel patenteret gel, som gør, at du ikke behøver at bruge gel på indvendig side, hvilket letter dit arbejde, og du undgår mislykkede forsøg, hvor alt klister sammen, og du må smide det hele væk. Samtidig sidder de helt tæt uden luftbobler, og de bevarer billedkvaliteten. De er blandt andet også nemme at bruge på curved-array ultralydshoveder, hvor de er fantastiske til dybe nerveblokader. De bevarer desuden 2D-billedet.

De fås i 3 længder, 28 cm, 120 cm og 250 cm og de fås både med og uden sterile gelpakker.

Har du lyst til at prøve vores Covers, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Del dette indlæg

Er du interesseret i mere information, kan du booke en gratis og uforpligtende demo af behandlingsudstyr til din klinik – kontakt os herunder.

Book en gratis demonstration
Det er helt uforpligtende!