Mobilt og kompakt shockwavesystem – favorit hos DBUs behandlerteam

Slå til nu, hvis du overvejer nyt behandlerudstyr til klinikken – der er mange penge at spare på Masterpuls ONE – vores kompakte shockwavesystem

Masterpuls ONE er et ultra kompakt radierende shockwavesystem. Systemet vil give dig oplevelsen af en klart øget effektivitet i både den enkeltstående patientbehandling, men i høj grad også i patientflowet i klinikken. Masterpuls One flyttes let mellem de forskellige behandlerrum og du kan nemt pakke den ned til behandlinger ude af klinikken.

Favorit hos Superliga klubber
Radierende shockwave leveret af Secma bruges også af mange Superliga klubber og ikke mindst af DBUs behandlerteam, når både de akutte og subakutte problematikker hurtigt skal løses for spillerne.

Attraktive leasingpriser på Materpuls ONE
Med vores meget attraktive leasingpriser på Masterpuls ONE Shockwavesystem fra bare 795,- pr. md. er investeringen tjent hjem på bare 2-3 månedlige behandlinger, alt derudover tæller positivt i klinikkens regnskab.

Kontakt os for mere info

Er du interesseret i mere information, kan du booke en gratis og uforpligtende demo af shockwavebehandlingsudstyr – kontakt os herunder.


Book en gratis demonstration

Det er helt uforpligtende!


Del dette indlæg

Er du interesseret i mere information, kan du booke en gratis og uforpligtende demo af behandlingsudstyr til din klinik – kontakt os herunder.

Book en gratis demonstration
Det er helt uforpligtende!