2023 Workshops: Bliv bedre til at behandle dine patienter med shockwave og laserSecma har i samarbejde med to dygtige behandlere sammensat to workshops. De skal give dig en større fortrolighed med håndteringen og behandlingen af dine patienter, når du benytter laser og shockwave.

WORKSHOP 1: Får du det fulde udbytte af dit shockwave- og laserudstyr?
På denne workshop gennemgås hvordan du effektivt kan behandle både akutte, subakutte og kroniske skader med shockwave og high power laser i klinikken. Teknologierne, protokoller og teorien gennemgås, og der er afsat tid til afprøvning af både teorien og behandlingsteknologierne, hvor du guides og støttes i praktiske hands-on øvelser af underviser.

Vinter/forår
Datoer: Onsdag 8/2 2023 i Hillerød & Onsdag 1/3 2023 i Vejle

Efterår (tilmelding åbner snart)
Datoer: Onsdag 27/9 2023 i Vejle & Onsdag 4/10 i Hillerød

WORKSHOP 2: Behandling af erektil dysfunktion (ED)Hvordan kan fokuseret shockwave bruges til at hjælpe dine patienter? Secma har i samarbejde med shockwavespecialist Michael Strøm, skabt denne heldagsworkshop målrettet behandlere med interesse for behandling af ED. Workshoppen giver dig mere viden og en metode til at kunne arbejde naturligt og med høj faglig standard i din klink efterfølgende.Vinter/forår
Datoer: Torsdag 9/2 2023 i Hillerød & Torsdag 2/3 2023 i Vejle

Efterår (tilmelding åbner snart)
Datoer: Torsdag 28/9 2023 i Vejle & Torsdag 5/10 i Hillerød


Begge workshops er målrettet behandlere og kræver ikke kendskab til laser og shockwave på forhånd

Har du spørgsmål?
Ring til Christina på +45 31191842 eller send os en mail på info@secma.dkEr du interesseret i mere information, kan du booke en gratis og uforpligtende demo af behandlingsudstyr til din klinik – kontakt os herunder.


Book en gratis demonstration

Det er helt uforpligtende!


Del dette indlæg

Er du interesseret i mere information, kan du booke en gratis og uforpligtende demo af behandlingsudstyr til din klinik – kontakt os herunder.

Book en gratis demonstration
Det er helt uforpligtende!