Vi søger 2 salgskonsulenter til hhv. Øst- og Vestdanmark

  • Du er uddannet fysioterapeut eller lignende

  • Du kan arbejde og prioritere selvstændigt

  • Du ønsker at arbejde i en dynamisk virksomhed i stærk vækst

*** BEGGE STILLINGER ER NU BESAT ***

Om os
Secma leverer medicotekniske produkter og løsninger til den danske, svenske, norske og hollandske sundhedssektor. Vi positionerer os som kundernes foretrukne leverandør af produkter, tjenester og uddannelse indenfor udvalgte segmenter, og vi arbejder med nogle af markedets stærkeste brands. Vores hovedsæde er beliggende i Nordsjælland v. Hillerød.

Vores vigtigste forretningsområder er mobile ultralydsscannere (Point-of-Care), laserterapisystemer samt shockwaveapparater til både diagnosticering og behandling af bevægeapparatet. De primære målgrupper er hospitaler, fysioterapeuter, kiropraktorer og andre manuelle behandlere, både i den offentlige sektor og på det private marked.

Om stillingerne
Vi søger 2 dygtige salgskonsulenter, som vil være en del af et veletableret og erfarent salgsteam. Vi skal bruge 2 stærke ressourcer til at dække vores forretningsområder i hhv. Øst- og Vestdanmark. Dine primære ansvarsområder bliver at udvikle og vedligeholde relationer til både eksisterende og nye kunder via aktivt salg, produktdemonstrationer, rådgivning og opfølgning. Du er ansvarlig for dit eget budget og rapporterer direkte til Salgsdirektøren.

Din profil
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som fysioterapeut eller lign. Det er vigtigt, at du har en forståelse af de kliniske anvendelsesområder for de ovenstående produktkategorier i vores sortiment. Du har en opsøgende, proaktiv og ambitiøs profil med et indbygget vinderinstinkt. Du stimuleres af at arbejde i en virksomhed med høj iværksætterånd, og hvor du aktivt bidrager til udviklingen af vores forretning.

Som person er du loyal, engageret, har et højt drive, og så tager du ikke mindst ejerskab for dine opgaver og følger dem til dørs. Du kan tage selvstændige beslutninger i en meget alsidig hverdag, men kan også let indgå i teamarbejde og sparre med dine kollegaer. Din nye hverdag bliver meget selvstændig, og det er derfor essentielt, at du formår at forvalte og administrere denne effektivt.

Det er et krav, at du er god til dansk og behersker engelsk i skrift og tale, og så er du naturligvis fortrolig med anvendelsen af IT i din dagligdag. Det er ligeledes et krav, at du har kørekort (B).

Vi tilbyder
Den rette kandidat tilbydes et spændende fuldtidsjob i en dynamisk virksomhed i stærk vækst. Her får du gode muligheder for både en faglig og personlig udvikling samt stor grad af frihed til at tilrettelægge dit arbejde. Du får en kompetent sparring med nogle af markedets stærkeste aktører samt med vores faste samarbejdspartnere.

Løn forhandles individuelt afhængig af erfaring og kvalifikationer. Vi tilbyder firmabil, fri telefon, mulighed for hjemmekontor samt pension og sundhedsforsikring.

Information og ansøgning
Send din ansøgning samt CV senest d. 15. aug til job@secma.dk, og mærk din e-mail i emnefeltet med: “GT2 Salgskonsulent ØST/VEST”.

For mere information om stillingerne, kontakt CEO & Partner Jesper Lolk-Nielsen på mobil 4038 6631 eller på mail jn@secma.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.